تقدیر شهردار مشهد از مردم این شهر برای حضور حماسی در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری آخرین وضعیت پروژه احداث آزادراه مشهد-چناران نگاهی به روزگار رفته یکی از مهمترین صنعت‌های قدیمی مشهد | گره خوردن تاریخ ریسندگی با تارو پود قالی مشهد روزانه ۲ تا ۶ هزار شهروند از شهربازی پارک ملت مشهد بازدید می‌کنند افزایش‌چشمگیر نماد‌ها و یادمان‌های زیارت در مشهد فارسی‌سازی کارت‌های پرواز به صورت آزمایشی در فرودگاه بین‌المللی مشهد آغاز شد ترافیک سنگین در پیرامون حرم مطهر رضوی (۱۵ تیر ۱۴۰۳) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مردم باید کمک کنند تا رئیس‌جمهور موفق عمل کند + فیلم عضو شورای اسلامی شهر مشهد: کسانی که رأی ندادند، بدانند که زندگی آن‌ها وابسته به انتخاب دیگران خواهد بود + فیلم شهردار مشهد: حضور مردم نسبت به دور اول انتخابات ریاست جمهوری پررنگ‌تر و پرشورتر است + فیلم مدیریت شهری مشهد پای کار برگزاری انتخابات اکران‌های شهری با محوریت مشارکت در انتخابات در مشهد اجرای طرح مهرورزی با محوریت پیشگیری از اعتیاد در مساجد مشهد پرداخت مطالبات پیمانکاران شهرداری مشهد با همکاری بانک شهر | ۵۹ دستگاه اتوبوس وارد چرخه خدمات‌رسانی می‌شود دعوت شهردار مشهد مقدس از مردم برای حضور باشکوه در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ روایتی گرم از کوره‌های قدیمی آجرپزی مشهد که این شهر را ساختند دعوت شورای اسلامی شهر مشهد مقدس برای حضور پرشور در دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری اعمال‌قانون ۲۳۰۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۵۲ نفر در تصادفات مصدوم شدند (۱۴ تیر ۱۴۰۳) گلایه ساکنان محله پنجتن مشهد از جولان موتورسیکلت‌ها در بوستان‌ها
سرخط خبرها

رتبه چهارم خراسان‌رضوی در مهاجرپذیری بین استانی کشور

  • کد خبر: ۱۱۴۸۴۳
  • ۰۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۸
رتبه چهارم خراسان‌رضوی در مهاجرپذیری بین استانی کشور
بر اساس تعریف آن دسته از اعضای خانوار‌های معمولی ساکن، گروهی و مؤسسه‌ای که طی پنج سال قبل از سرشماری (۱۳۹۵-۱۳۹۰) به استان محل سرشماری وارد شده‌اند و اقامت گزیده‌اند به‌عنوان مهاجران وارد‌شده  بین استانی طی پنج سال مذکور شناخته شده‌اند.

بیات | شهرآرانیوز؛ در سال ۱۳۹۵، بیشترین مهاجران بین‌استانی به استان تهران (۲۵.۱ درصد) وارد شده‌اند. استان‌های البرز، اصفهان، خراسان‌رضوی و گیلان به ترتیب با مقادیر ۱۰.۱، ۶.۲، ۵.۴ و ۳.۶‌درصد در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند. به استان ایلام کمترین مهاجر (۰.۶ درصد) وارد شده است. بعد از این استان، به استان‌های کهگیلویه‌و‌بویراحمد، چهارمحال‌وبختیاری، خراسان‌شمالی و زنجان به ترتیب با مقدار درصد ۰.۷، ۰.۹، ۱ و ۱.۲، کمترین مهاجران وارد شده‌اند.

خراسان‌رضوی چهارم در مهاجرپذیری استان‌های کشور

بر اساس تعریف افرادی که طی پنج سال قبل از سرشماری (۱۳۹۵-۱۳۹۰) از استان محل سرشماری خود خارج شده اند و در استانی دیگر اقامت گزیده اند به عنوان مهاجران خارج شده از استان طی پنج سال مذکور شناخته شده اند. در سال ۱۳۹۵، بیشترین مهاجران بین استانی از استان تهران با مقدار ۱۷ درصد خارج شده اند.

استان‌های خوزستان و خراسان رضوی، به ترتیب با مقادیر ۶. و ۵.۲ درصد و استان‌های البرز و اصفهان هرکدام با ۵ درصد در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند. کمترین مهاجران بین استانی در سال ۱۳۹۵ از استان‌های سمنان، ایلام و یزد هرکدام با ۱.  درصد و از کهگیلویه وبویراحمد و زنجان به ترتیب با ۱.۳ و ۱.۵ درصد خارج شده اند.

خراسان‌رضوی چهارم در مهاجرپذیری استان‌های کشور

تفاوت بین مهاجران وارد شده و مهاجران خارج شده در یک منطقه معین به عنوان خالص تعداد مهاجران تعریف می‌شود. براساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن کشور در سال ۱۳۹۵ بالغ بر ۶۱ درصد از استان‌های کشور مهاجرفرست بوده اند.

استان‌های تهران، البرز، یزد، سمنان و اصفهان به ترتیب با مقادیر ۱۶۶۲۹۰، ۱۰۴۲۳۲، ۳۶۷۴۶، ۳۰۶۴۶ و ۲۴۷۶۳ نفر دارای بیشترین تعداد خالص مهاجرت (مهاجرپذیری) بوده اند و استان‌های خوزستان، لرستان، کرمانشاه، همدان و سیستان و بلوچستان به ترتیب با مقادیر -۸۱۸۵۹، ۶۴۱۲۲، ۳۴۹۲۸-، ۳۲۴۱۸ - و ۳۲۳۲۶ - نفر کمترین تعداد خالص مهاجرت (بیشترین تعداد مهاجرفرستی) را به خود اختصاص داده اند.

پی نوشت: موارد فوق آخرین و جدیدترین آماری است که به تازگی در سالنامه آماری کشور منتشر شده است

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->